Over ons

home
train

Samenwerking en succes

Marco Industries Europe (M®IE BV) is gespecialiseerd in verkoop en exploitatie van automaten, amusementspelen en speelgoed voor de machines en horeca.

Marco Industries Europe (M®IE BV), is opgericht door Marc Vandepitte in 2005. met verkoop en Exploitatie van Vending Machines, spelen en bijbehorende producten. 

Vanaf 2012 is zoon Paul erbij gekomen. 

We bieden onze klanten, speeltoestellen en producten aan, zodat zij op hun beurt hun klanten/bezoekers een leuke ontspanning kunnen bieden. Afhankelijk van de soort zaak, en de beschikbare plaats, wordt een keuze gemaakt in het grote assortiment dat we aanbieden. 

We ondersteunen onze klanten bij hun keuzes op basis van resultaten uit onze eigen Exploitatie van machines. We bieden enkel aan, wat naar onze mening en ervaring, het beste is voor de betreffende klant. 

Naast Marc en Paul als directe aanspreekpartners in verkoop, hebben we sinds maart 2021 ook onze webshop waar we alle toestellen, producten en ongeveer 2500 soorten speelgoed aanbieden. Om het onze klanten makkelijker en tijdbesparend te maken, bieden wij onze exclusieve speelgoedmixen aan, op basis van feedback van onze klanten. 

Alle aangeboden toestellen en producten zijn vanzelfsprekend CE goedgekeurd! 

Marco®Industries Europe Kid’s Corners, zijn te vinden in restaurants, frituren, kledingzaken, hotels, tuincentra, indoorspeelparken, ziekenhuizen, dokterpraktijken, supermarkten, e.a. 

 

Realisaties

Waarom kiezen voor Marco Industries Europe (M®IE BV)

Marco Industries Europe (M®E BV) heeft bijna 80 partners in eigen exploitatienetwerk, waar we machines in hun bedrijven plaatsen en hen elke vier tot zes weken commissie betalen.

Onze exploitatie is cruciaal voor ons begrip van machines en producten. We delen deze ervaring graag met potentiële klanten, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken bij het selecteren van de juiste machine voor hun bedrijf.

We bevelen machines pas aan, aan geïnteresseerde klanten nadat ze in de exploitatie succesvol zijn gebleken. Zo kennen we de machines van binnen en buiten.

Onze M®IE-familie beheert de exploitatie en zorgt elke 4 tot 6 weken voor inspectie, afrekening, bijvullen en schoonmaak. Een goed onderhouden en goed functionerende machine is aantrekkelijker en levert meer op.

 

Dit vormt de basis voor langdurige handelsrelaties tussen Marco Industries Europe (M®IE BV) en onze partners.

Van prospecten maken we klanten, en van klanten maken we partners!

Een win-winsituatie op de lange termijn voor beide partijen!

Visie

Onze visie is innovatief in de Vending wereld! We willen onze klanten overtuigen van de voordelen, om zelf vending machines, in eigendom te hebben, en waarom kopen beter is dan huren, of in exploitatie te laten plaatsen.

Kwaliteit

Marco®Industries Europe streeft ernaar te werken met kwaliteit hoogwaardige toestellen en producten! Met de toestellen en producten die we aanbieden, werken we zelf in onze eigen uitgebreide Exploitatie. Enkel door deze ervaring, is het mogelijk om onze klanten op de beste manier te ondersteunen met een kwaliteitsvol gamma getest in eigen regie!

Missie

Onze slogan : “Everything to entertain happy kids, while their parents spend more money in your business!” We leveren machines en speelgoed in uw zaak, zodat de kinderen, jeugd en volwassenen, zich kunnen amuseren. Dit terwijl de ouders ongestoord en met gerust gevoel, hun aankopen doen, of gezellig tafelen in uw zaak. Onze slogan werpt zeker zijn vruchten af!