News

M®️IE – Officieel verdeler van “BEAVER vending machines”

Marco® Industies Europe is vanaf 2020 official verkoper van “BEAVER vendingmachines”.

Beaver vendingmachines zijn wereldwijd bekend als de Rolls-Royce van de vendingmachines. Degelijkheid en mooi design is de leuze van “Beaver machine corporation”. Met “Beaver vendingmachines” heeft men heel veel mogelijkheden voor de verkoop van allerhande producten zoals bubble gum, candy’s in bulk, noten assortiment, capsules met speelgoed van 32-48-70mm. Sticker Tattoo assortiment enz. Met “Beaver vendingmachines” kan men groepen machines samenstellen waarmee men al deze zaken in één wand of groep kan combineren. Beaver vendingmachines blijven altijd hun waarde behouden, zelfs een machine van 20 jaar oud heeft voor de exploitant nog altijd een belangrijke waarde in zijn machinepark. 

Marco® Industries Europe kan zijn klanten bevoorraden met het ganse BEAVER machine assortiment alsook met alle noodzakelijke wisselstukken. Zelfs voor de oudere aangekochte machines tot 20 jaar oud.

Gerelateerde berichten