Marco® Industries Europe heeft een grotere eigen Exploitatie. Tegen de 100 exploitatie partners, hebben onze machines in hun zaak! In samenspraak met de exploitant, wordt een groepje van toestellen geplaatst. Om de vier à zes weken ontvangen ze hiervoor hun commissie!

Deze exploitatie is voor ons Marco® Industries Europe een enorme leerschool qua machines en producten. Deze ervaring delen wij met onze prospecten. Zo kunnen we hen degelijke concrete en onderbouwde informatie verschaffen, en hen helpen bij de keuze, de juiste machine voor hun zaak te kopen! Pas als de machines goed lopen in exploitatie, kunnen we ze ook aanbevelen aan geïnteresseerden klanten. Op die manier kennen we ook de machines door en door, en hebben we ook meestal de wisselstukken voorradig. 

De exploitatie wordt door de MIE familie gerund. Om de 4 tot 6 weken wordt er bij de exploitanten gelicht, afgerekend, bijgevuld, en alles netjes gemaakt. Een perfect onderhouden, goed functionerend en blinkend toestel is veel aantrekkelijker, en brengt dan ook veel meer op.

Dit is voor Marco® Industries Europe (MIE) de basis om met onze partners een lange termijn handelsrelatie aan te gaan.

Prospecten worden Klanten, Klanten worden partner! Win-win voor beide partijen op lange termijn.