Wij zijn er voor u – ons kantoor is bemand! Mocht u ons niet direct bereiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marco® Industries Europe heeft nu ook zijn eigen “MIE mondmaskers” ontworpen voor de verkoop langs onze verkoopsautomaten. Deze Scuba MIE masks zijn wasbaar 60°c en worden in de verdeelautomaten verkocht aan de schappelijke prijs van 2 Euro.

Lees hier hoe u onze spelen, kinderterminals en spelmodules kunt reinigen en desinfecteren.

De onderstaande tips zijn slechts aanbevelingen voor een hygiënische omgang met onze spelen, kinderterminals en spelmodules. Neem indien nodig andere hygiënevoorschriften in acht die specifiek voor uw branche gelden.

Al onze producten hebben materialen en oppervlakken die bestand zijn tegen een regelmatige reinigingscyclus. Goed om te weten: de keebee-spelmodules zijn al antibacterieel gecoat.

We raden het gebruik van milde, niet-schurende of blekende allesreinigers en zachte desinfecterende middelen aan. Voor onjuist toegepaste reinigingsmaatregelen zijn wij niet aansprakelijk.

Belangrijk bij het reinigen van elektronische games en kinderterminals:

  • Koppel het apparaat los van de stroomverzoening voordat u begint!
  • Zorg ervoor dat er geen vloeistoffen in het apparaat komen! Als er vloeistoffen en het apparaat komen, laat dan een gekwalificeerde technicus controleren of het inschakelen veilig is.

Tips voor regelmatige reiniging en desinfectie:

  1. Bevochtig een schone, niet-schurende doek met een milde zeep- en wateroplossing. Zorg ervoor dat overtollig vocht uit de doek wordt geperst.
  2. Reinig de oppervlakten en laat ze drogen.
  3. Bevochtig een nieuwe, schone, niet-schurende doek met het materiaalvriendelijke desinfectiemiddel dat u hebt gekozen. Zorg ervoor dat overtollig vocht uit de doek wordt geperst. Als alternatief kunt u geschikte, vooraf bevochtigde desinfectiedoekjes gebruiken.
  4. Desinfecteer de oppervlakten en laat ze drogen.

We zijn bereikbaar voor alle vragen marc@marcoindustrieseurope.com – telefoon 00 32 476 01 19 90 of paul@marcoindustrieseurope.com – telefoon 00 32 473 86 17 26

We wensen je veel succes en blijf alsjeblieft gezond!