News

Marco®️Industries Europe is gestart met een “WEB-SHOP”

  • meer dan 2500 soorten speelgoed hoofdzakelijk voor de horeca bedrijven.
  • Een heel uitgebreid assortiment machines en games die Marco Industries Europe verdeeld op de Europese markt.
  • Informatie over het installeren van Kinder speelhoeken bij de Horeca.
  • Dit alles vinden jullie op onze “WEB-SHOP” www.marcoindustrieseurope.com

Via de link “KLANT WORDEN” kunnen jullie als nieuwe gebruiker een formulier invullen zodat jullie vervolgens toegang kunnen krijgen tot de webshop met alle producten. Ongeveer een 2500 stuks in aantal.

Van zodra wij het ingevuld formulier ontvangen hebben sturen wij u uw code waarmede u alle producten en prijzen kan bekijken en ongelimiteerd kan bestellen. Op de zijkant van de pagina kunt u de prijzenschaal ingeven die u bereid bent te betalen en ook de soort producten die u zoekt. Dan krijgt u alle producten te zien die aan u verwachtingen voldoen.

Wanneer u op een bepaald product klikt ziet u de foto in groot formaat, alsook de verpakkingen met hun prijzenschaal. Hoe meer u van een product koopt hoe goedkoper het product wordt.

SHOWROOM.

Vanaf 1 april 2021 is de nieuwe showroom van Marco®️Industries Europe operatief. Daar zult u een groot gedeelte van de producten en ook machines/games kunnen bezichtigen, ter plaatse bestellen en eventueel afhalen.

Adres: Millesteenstraat 93, 8890 Dadizele. (Liefst op voorhand afspreken aub).

Tel Marc +32 476 01 19 90 – Paul +32 473 86 17 26

Gerelateerde berichten